MIssion Statement


Waarom
Wij geloven dat iedereen een levensdoel heeft dat bijdraagt aan een betere wereld. Iedereen is een radertje in het grote geheel.

Het moderne maatschappelijk systeem zet veel druk op ons als individu om in de pas te lopen. Dit zorgt ervoor dat veel mensen gevangen zitten in het moderne systeem, waardoor men zich als slaaf voelt van het huidige systeem. De symptomen hiervan zijn; Ongelukkig zijn, stress, burn-out en depressiviteit. Wij streven naar volledige vrijheid voor ieder individu. Door écht vrij te zijn van het huidige systeem kan men zijn tijd en energie focussen op hun levensdoel, hun reden van bestaan op deze wereld.

Wij inspireren mensen om zichzelf te bevrijden!

Hoe
De manier waarop wij mensen inspireren om zichzelf te bevrijden, is door kennis te delen in de vorm van pragmatische producten die interactief en simpel te implementeren zijn.

Wat
Wij ontwikkelen diverse producten op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling, Ondernemerschap en Investeren.

 Share Knowledge, Take Control

Dit is Jean-Pierre Doran


Jean-Pierre is geboren en getogen op Curaçao. Op Curaçao volgde hij de MAVO (afgerond als best geslaagde student) en de HAVO. In 2003 immigreerde hij in Nederland om verder te studeren en een goede toekomst te gaan creëren. In 2003 begon hij aan de studie Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en rondde deze af als best geslaagde student. Hij kreeg een oorkonde voor mijn nominatie voor de beste afstudeerscriptie.

Gedurende zijn HBO-studie is Jean-Pierre vader geworden van 2 jongens, samen met zijn vrouw (Rais Doran-Alias) die destijds ook een HBO-student was. Door hard te werken met veel doorzettingsvermogen is het hen allebei gelukt om hun HBO-studies af te ronden. Na de HBO is hij de opleiding Master in Business Administration Finance gaan volgen. Na zijn studies koos hij ervoor om direct om te gaan ondernemen. In 2011 heeft hij zijn eerste bedrijf gestart.

Tijdens het ondernemerschap kreeg Jean-Pierre vragen van anderen over hoe hij zoveel heeft kunnen bereiken in een korte periode, terwijl hij ook een jonge vader was. Dit was voor hem de reden om zijn leven te gaan wijden aan het onderwijzen, helpen, coachen en inspireren van anderen om ook succesvol te worden in het leven. Jean-Pierre leert mensen stap voor stap hun mindset te veranderen, erachter te komen wat ze echt willen bereiken en doelen stellen om deze ook daadwerkelijk te bereiken. Zijn zakelijke kennis gebruikt hij om ondernemers te leren hoe ze hun bedrijven kunnen transformeren tot een succes.

Jean-Pierre: "Ik werk met passie vanuit mijn behoefte om een bijdrage te leveren aan een betere wereld en levensomstandigheden". Zo heeft hij in april 2016 zijn eerste boek genaamd ‘De 22 Wijsheden’ gepubliceerd en in januari 2016 zijn 2de boek, genaamd ‘Ontdek Jouw Levensdoel’. Hiermee wil hij een groter bereik creëren om zodoende meer mensen tegelijk te kunnen helpen.

Word bevriend op Social Media: Facebook, Linkedin, Google+, Instagram

"Mijn levensdoel is het coachen, motiveren en inspireren van mensen om de kwaliteit van hun leven te bevorderen."

ZIJN ERVARINGEN

ONDERNEMERSCHAP

100%

MARKETING

90%

COMMUNICATIE

80%

FINANCIËN

95%

INVESTMENTS

98%

BEDRIJFSANALIST

89%

SCHRIJVEN

84%

STRATEGIST

100%

STARTUP

100%

Publicaties

Neem een kijkje naar zijn publicaties